VOOR BEDRIJVEN

De arbeidsmarkt en samenleving zijn volop in beweging. Flexibele organisaties bewegen mee en veranderen continu voor het beste resultaat. Daarbij past duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dat betekent dat je de capaciteiten van je medewerkers optimaal benut. Het betekent ook en nadrukkelijk dat je de voorwaarden schept om je medewerkers gezond en met plezier te laten werken. Alleen zó krijg je bevlogen en vitale medewerkers!

Bevlogen en vitale medewerkers leveren niet alleen het hoogste rendement, het zijn ook positieve en gelukkige mensen. Voorwaarde voor bevlogenheid is wel dat medewerkers ‘op hun plaats’ zitten.

Naast de Duurzame inzetbaarheidstest bieden wij een gevalideerde loopbaantest. Met onze begeleiding kunnen medewerkers daarmee zelfstandig hun loopbaan en leven vormgeven.

Preventief loopbaanbeleid is actueel en noodzakelijk. Wij helpen u en uw medewerkers door inzicht te geven en proactiviteit te stimuleren.

Neem direct contact met ons op!

Bespreekt u graag de mogelijkheden van Loopbaanarchitectuur voor uw bedrijf met ons in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op via onderstaand formulier. U bent welkom op ons kantoor in Zoetermeer of we komen naar uw bedrijf voor een nadere kennismaking!

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw bericht