Investeren in jezelf of in medewerkers

Bij Loopbaanarchitectuur hebben we verschillende pakketten samengesteld op basis van onze ervaringen. Het voordeel hiervan is dat je precies weet wat de kosten zullen zijn voor jouw traject. Alle pakketten worden van te voren in rekening gebracht. Zodra de betaling is ontvangen, worden de testen uitgezet en de afspraken voor de consulten ingepland.

Kennismaken is bij Loopbaanarchitectuur altijd gratis en vrijblijvend. Wij plannen graag een afspraak met je voor een nadere kennismaking en om je te adviseren over het best passende traject. Als het nodig is kunnen we ook een maatwerktraject voor je samenstellen of een aantal losse gesprekken met je voeren. Hieronder een overzicht van de meestvoorkomende trajecten.

Hij bestaat, de perfecte sollicitatiebrief, en jij kan hem zó versturen!

Ben je van plan om binnenkort te gaan solliciteren? Bijvoorbeeld omdat je een loopbaantraject bij ons hebt gevolgd en nu glashelder weet hoe jouw ideale loopbaan eruit ziet? Dan bieden we graag wat extra ondersteuning. We werken daarbij samen met Heemskerk Tekst & Taal. Bekijk zijn diensten om je aan de perfecte sollicitatiebrief te helpen en geniet van de service en kwaliteit!